Laatste nieuws

26-03-2023

Lid worden van TTV Leudal

Zowel bij de jeugd als bij de senioren zijn nieuwe leden van harte welkom. Je mag eerst twee weken proberen en daarna beslis je of je lid wilt worden. Heb je nog geen batje dan kun je er tijdens de proefperiode eentje lenen van de vereniging. Dus kom snel naar de sportzaal D’n Haammaeker voor een avondje spel en plezier; meld je aan via het aanmeldformulier!

26-03-2023

Clubcampioenen bekend

Onlangs werden de Clubkampioenschappen gehouden. Ondanks de coronaperikelen was er een goede opkomst. En zoals het vaak gaat bij deze onderlinge wedstrijden, telt een eventuele status uit bijvoorbeeld de competitie, hier niet mee. Er werd gestreden voor ieder punt. De champ van vorig jaar, Chris Baetsen, plaatste zich samen met good old Lei Theelen voor de finale in de A-groep. Nadat Lei een 2-1 voorsprong had genomen schakelde Chris een tandje bij en boog hij de partij om in een 3-2 overwinning. Mooie prestatie, van beiden. Proficiat aan de winnaar!!

In de B-groep kwamen Marcel Scholte en Niels Pomp in de finale. Niels werd hier winnaar middels een 3-0 overwinning, gefeliciteerd Niels!!

26-03-2023

We mogen weer…

Ingaande 24 augustus mogen we weer trainen en wedstrijden spelen. Hierbij houden we ons samen aan de voorschriften en adviezen van de overheid. We wensen alle leden veel tafeltennisplezier toe.

Wil je ook een balletje slaan? Kom vrijblijvend een paar keer meedoen en beslis daarna of je lid wilt worden. Locatie: sportzaal D’n Haammaeker in Neer.

26-03-2023

Limburgs kampioen en reserve dubbel-champ bij TTV Leudal

Op zaterdag 11 januari werden “de Limburgse” gespeeld in Panningen. En dat leverde een daverende verrassing op: onze Niels Pomp won de finale in de zesde klasse in vier games! Van harte gefeliciteerd Niels met deze titel, we zijn trots op je!! DAARNAAST behaalde Niels met zijn kompaan Robert een zilveren plak in de dubbelfinale vierde klasse. Hier mogen we met recht spreken van een super saturday!

26-03-2023

Verdiende zege team 1 en nieuwe outfits!

Onlangs behaalde team 1 een verdiende 3-7 overwinning in Venlo. Ruud won beide enkelpartijen, Bert was goed voor één overwinning net zoals Dré. Chris B. was weer ouderwets op dreef; twee enkelspel-zeges en samen met Dré ook het dubbel. Volgens onze verslaggever ter plekke waren de heren van Leudal extra gemotiveerd omdat ze voor het eerst speelden in hun nieuwe outfits. Deze konden dankzij een bijdrage van o.a. café Bie Briels Roggel worden aangeschaft. Bedankt!

Wil je ook een balletje slaan?

Ben je benieuwd geworden naar onze vereniging en wil je graag een keer meespelen? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs op vrijdagavond. We verwelkomen je graag bij TTV Leudal!